The Basic Principles Of سازنده بوستر پمپ
The Basic Principles Of سازنده بوستر پمپ
Blog Article
بوستر پمپ آتشنشانی با افزایش فشار آب، امکان تأمین جریان آب کافی برای سیستمهای اطفای حریق آبی را فراهم میکند.
انبار یا نگهداری مواد و مهمات منفجره، سوخت موشک و مشابه.
وجود سیستم های اطفاء حریق، برای پر کردن سریع مخزن آب اتومبیل های آتش نشانی، در همه ی شهر های بزرگ الزامی شده است. پمپاژ آب و افزایش فشار آب این سیستم را بوستر پمپ های پر قدرتی که بوستر پمپ آتش نشانی نام دارد، انجام می دهند. این پمپ ها خیلی کمتر از دیگر پمپ ها کار میکنند و این موضوع خطر گریپاژ پمپ را بالا می برد.
به عبارت دیگر بوستر پمپ هاي آتش نشانی دور ثابت از يك يا چند پمپ اصلي و یک پمپ رزرو و با یک جوکی پمپ یا بدون جوکی پمپ تشكيل مي شوند. کارکرد دائمی یک بوستر پمپ آتش نشانی را می توان با در نظر گرفتن یک پمپ رزرو تضمین کرد و هنگام خرابی یکی از پمپ های اصلی، پمپ رزرو وارد مدار می شود تا وقفه ای در کارکرد سیستم ایجاد نگردد و در نهایت قابلیت سرویس حین کار را دارد.
اين محصولات در سايت رسمي سازمان آتشنشاني (بخش ليست تجهيزات اطفاي حريق) قابل رويت هستند.
در شرایطی که دبی آب ورودی یا همان آب شهری کمتر از دبی مورد نیاز بوستر پمپ های مخصوص آتش نشانی باشد، نیاز است تا در بخش ورودی بوستر پمپ، مخزن آب قرار گیرد.
تهیه بوستر پمپ و یا خرید پمپ آب خانگی، هر دو برای افزایش فشار آب می باشد، اما در برخی از موارد کلیدی با هم تفاوت دارند:
در سیستمهای آبیاری، برای پاشش آب با فشار مناسب به گیاهان، از بوستر پمپ استفاده میشود.
وظیفه پمپ اصلی تامین فشار تعریف شده سیستم در دبی مورد نظر است. مشاهده انواع پمپ موجود در شرکت و هم چنین خرید پمپ آب .
به این نکته نیز توجه داشته باشید که قبل از این که کربن پمپ را فیلتر کنید، از فیلتر دیگری استفاده کنید تا ذرات کربن ها نتوانند به داخل اتاق پمپ ها وارد شوند زیرا اگری فیلتری نباشد می تواند باعث شود که پمپ مسدود شود.
در زمانی که فشار سیال از میزان حداقلی پایین تر بیاید ، پرشر سوئیچ این اطلاع را به تابلو برق می دهد و تابلو برق فرمان اضافه شدن الکتروپمپ جدید را صادر می read more کند و همچنین اگر میزان فشار سیال از میزان حداکثری بالاتر رود فرمان خروج پمپ از مدارو خاموش شدن نوبتی آنها صادر می شود. در کنار الکتروپمپ ها، پرشر سوئیچ ها و تابلو برق ، معمولا از یک منبع تحت فشار (دیافراگمی) نیز استفاده می شود.
هنگامی که سیستم اطفا حریق دچار افت فشار میگردد، پرشر سوئیچ این افت فشار را سنس نموده و با ارسال سیگنال به تابلو برق (تابلو کنترل) جوکی پمپ وارد عمل میشود.
بنابراین این دستگاه ها باید دارای دو سوییچ کنترل فشار باشند تا در صورت کار نکردن یکی از آنها، سوییچ دیگری به مدار وارد شود و در شرایط بحرانی عملکرد دستگاه با مشکل مواجه نگردد.
در صورت آتشسوزی، فشار منبع آب شهری ممکن است برای فعال کردن سیستم اطفای حریق و تأمین جریان آب کافی برای مهار آتش کافی نباشد.